pühapäev, 21. veebruar 2016

Väga tegus nädal

Nagu pealkirjast ka näha on, siis on olnud see nädal väga kiire. Kuigi nädal algas minu jaoks palavikuliselt. Esmaspäev oligi täielik puhkus ning võtsin haiguspäeva. Esmaspäeva õhtul käis Marilin Lore energiat kulutamas väiksel jooksuringil, kuigi sünnipäeva hommikul oli Lore siiski ülienergiline. Teisipäeval käisime ka tööl, kuigi enesetunne just kõige parem ei olnud, aga arenguvestlused olid juba bookitud ja läbi tuli need viia. Alustuseks sai Lore teisipäeval ühe töökaaslase käest paki maiuseid ning ise "jagas" kommi. Seejärel oli trenni eelne puhkus ette nähtud, kuni Natalja mulle ise kirjutas, kuna Kristi rääkis, et ma päris terve ei ole, seega leppisime kokku, et teeme trenni neljapäeval. Seega Lorel oli võimalus oma sünnipäev veeta pidevalt möllutades (mida ta siiski täielikult ei kasutanud). Pärast tööd otsustasime Mariliniga, et ta teeb Lorest mõned pildid pargis sünnipäeva puhul.

Kolmapäeval oli Lorel kodune päev, kuna trenni läksime seekord Kadiga. Trennis oli Lore päris tubli, kuigi minul endal oli pea suht uimane ning see kandus veidi ka Lorele edasi. Rajad oli päris kiired ning liduda saime korralikult.

Neljapäev oli Lorel samuti rahulik päev, kuna õhtul oli asendustrenn. Keegi sel korral jalutama ei tulnud, seega läksime Lorega Teletorni juurest läbi metsa jala kooli juurde. Lore oli terve tee väga lootusrikas ning vaatas väga hoolikalt ringi, et millal siis teised koerad vastu tulevad?! Trennis oli seekord ka Lewi koos Henriga ning nad said suurepäraselt hakkama, kuigi tavaliselt jookseb Lewiga Hester. Teised trennilised küsisid vahepeal, et selle koeraga jookseb ju väike tüdruk muidu?! Aga Henril pidid asjatundjate sõnade kohaselt agility jooksmiseks loodud jalad olema ja nad arvasid, et see pere peab ühe koera veel juurde võtma, soovitatavalt kiirema :D. Trenn oli muidu päris mõnus ning pärast agilityt tegime veel Lorega trikke, Lore tuju oli agilitys isegi parem kui trikkide tegemisel, mis on esmakordne. Natalja kiitis teda samuti ning lisaks tuli meil jutuks kontaktide võtmine ning tema ei uskunud, et Lorel kontaktidega probleeme võiks olla.

Reedeks oli mul Nataljaga kokku lepitud, et läheme Kopli Noortemajja, kus tema ning mõned veel näitavad kuulekust ning meie Lorega teeme trikke. Seega võttis Natalja mind töö juurest peale. Esinemine läks meil täitsa hästi, kuigi alguses ei meeldinud Lorele teised koerad ning hiljem segasid täielikku tähelepanu lapsed. Sellegi poolest tegi ta kõik vajaliku ära, hiljem said lapsed koertele maiust anda ja pai teha, pärast seda oli Lore nagu väike pallike, sest ilmselgelt ei keeldunud ta ühestki maiusest ning oli väga ablas kõike vastu võtma. Ilmselt oli selle mõjutuseks ka teised koerad, kes kõrval maiuseid said.  Lisaks pean kiitma Lore keskendumist kui alguses ja lõpus koertega laste ees seisime, siis istus ta viielisena mul kõrval ning ka grupipildile sain ta laste ette, teiste koerte kõrvale istuma ja lamama panna (lisaks ei häirinud teda ka see, et lapsed salaja selja tagant pai tegid). Pärast esinemist said koerad veel ka paki maiuseid ning meid kostitati kringli ja kohviga. Umbes pool tundi pärast koju jõudmist kirjutas Natalja, et meid kutsuti juba ka Viimsisse suve alguses esinema :). Natalja rääkis ka, et märtsis toimuvad Tako hallis agility võistlused ning ütles, et soovitab mul registreerida Lore ka A0 klassi! Eks seda saab näha, kas teeme ka agility debüüdi varsti ära mitteametlikus A0 klassis. Õhtul sõitsime Lorega maale, mistõttu oli kogu nädalavahetus täis õues lumes mängimist ning Oti ja Lotte taga ajamist.

Täna on Lore koju jõudes ainult maganud, sest ilmselgelt oli nädalavahetus ja lumes möllamine väga väsitav.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar